wakkert het vuur aan van woorden & daden. We bieden onderdak aan eigen projecten en zijn een gastvrij huis voor plannen van dichters en dromers.
VZ vers vuur24 STD 16 9 DEF V3

vers vuur

Dit festival in de breedste zin van het woord palmt de site van de Blikfabriek in voor een avond vol taal in vele vurige vormen. Volgende editie: zaterdag 25 mei 2024.

Meer over dit project
Op de agenda  
vrijdag 20 september 2024
meerdere dagen
Hallen van Schaarbeek
Mustafamobiliteit
© Stefaan Temmerman

In gesprek met Mustafa Kör

Mustafa Kör was twee jaar lang Dichter des Vaderlands. Nu zwaait hij af, en blikt hij terug op de voorbije jaren van dichten voor een natie.

20220811 Vonk Zonen Babelbuhhne LR Tim Theo Deceuninck 23 kopie

Literaire plannen die je met ons wilt delen?

Wij zijn erg nieuwsgierig naar wat je bezighoudt. Heb je een idee, plan of project dat aanhaakt, aansluit of op een manier zou kunnen passen bij VONK & Zonen?
Een concept dat een vonkje zou kunnen gebruiken of dat je aan ons wilt pitchen? Stuur het naar ons op! We lezen je idee graag en bespreken de plannen die worden ingestuurd eens per maand in ons artistiek overleg.

Schermafbeelding 2023 05 19 om 15 16 56
© Kato Clarysse

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe verslagen van De Eenzame Uitvaart?

Wanneer er een eenzame uitvaart plaatsvindt wordt er een verslag geschreven. Deze wordt samen met het gedicht gepubliceerd op de website. We versturen een nieuwsbrief wanneer er een nieuwe verslag is verschenen.

Contact

VONK & Zonen

Krugerstraat 232 - 2660 Hoboken

email hidden; JavaScript is required

Op de hoogte blijven van de projecten van VONK & Zonen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ondersteund door:
made by