AUDIENCE 38

vers vuur vrijwilligers gezocht!

Geplaatst op 04 apr. 2024
Wakker jij mee vers vuur aan? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om artiesten te ontvangen, hen bij te staan bij het podium, de kassa te bedienen, ...

Wakker jij mee vers vuur aan? Op zaterdag 25 mei daalt in de Blikfabriek in Hoboken opnieuw het warmste festival in de breedste zin van het woord neer. Daarvoor zijn wij nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met een hart voor literatuur. Er is voor elk wat wils, vrijwilligers kunnen

  • De bouwploeg vervolledigen

  • Kassamedewerkers en publieksgidsen zijn

  • Artiesten ontvangen en bijstaan op het podium

  • De sfeer beheren

  • ...

Als vrijwilliger bij vers vuur krijg je een vrijwilligersvergoeding, een kijkje achter de schermen van een literair festival, de kans om dichters, kunstenaars, muzikanten te ontmoeten, en unieke vers vuur merchandise om mee naar huis te nemen (plus herinneringen aan een onvergetelijke avond!)

Lijkt het je fijn om deel uit te maken van een festival gevuld met muziek, woord, performance, en warmte? Stuur gerust een mailtje naar lora.debaeremaeker@vonkenzonen.be voor meer informatie.

VZ vers vuur24 STD 16 9 DEF V3

vers vuur

Dit festival in de breedste zin van het woord palmt de site van de Blikfabriek in voor een avond vol taal in vele vurige vormen. Volgende editie: zaterdag 25 mei 2024.

Meer over dit project
Contact

VONK & Zonen

Krugerstraat 232 - 2660 Hoboken

email hidden; JavaScript is required

Op de hoogte blijven van de projecten van VONK & Zonen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ondersteund door:
made by