VONK & Zonen opent ‘Poëziebordeel’

Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s, in het weelderige interieur van een bordeel en presenteert hen als courtisanes van het woord. In privé-lezingen geeft elke dichter van lichte zeden zijn of haar meest intieme delen – woorden – bloot in de schemerzone van gedempt licht, sofa’s en chaises longues. Intussen vermaakt een bohémien volkje van dansers, zangeressen en muzikanten de wachtende klanten. Kortom: performance art in een liederlijk totaalconcept. Poëzie gedrenkt in een wellustige avond.

EERSTE BELGISCHE POËZIEBORDEEL

Laat u verleiden door de stoute alter ego’s van bekende dichters
Dompel u onder in een zintuiglijke wereld van verbeelding en verlangen. Het Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer is de laatste keer dat u zo sprak over poëzie? De dichters van lichte zeden zijn Maud Vanhauwaert, Stijn Vranken, Lotte Dodion, Charlotte Van den Broeck, Lies Van Gasse, Jan Ducheyne, Inge Braeckman en Michaël Vandebril, onder het waakzame, wulpse oog van de Madame, Ineke Van Nieuwenhove.

VOLG HET LAATSTE NIEUWS OVER HET POËZIEBORDEEL VIA ONZE WEBSITE, VIA DE FACEBOOKPAGINA OF SCHRIJF U IN OP DE NIEUWSBRIEF.

The Poetry Brothel werd begin 2007 opgericht door Stephanie Berger en Nicholas Adamski in New York en heeft intussen filialen in meer dan acht steden zoals Los Angeles, New Orleans, Barcelona, Madrid, Bogota en Zurich. In België ontfermen Ineke Van Nieuwenhove en Michaël Vandebril van VONK & Zonen zich over het concept.

Meer info

Huur ons poëziebordeel

‘Poëziebordeel’ is een initiatief van Poëziebordeel vzw met VONK & Zonen als literaire partner, i.s.m. The Poetry Brothel, New York.

Reportage Cobra.be

Première op Poëzienacht Brugge