High tea & poetry

Wat is er heerlijker dan enkele uren doorbrengen in goed gezelschap, opgeluisterd met poëzie en een high tea? Een dichter brengt in de intimiteit van een huiskamer of een andere gezellige ruimte een keuze uit eigen poëzie. Ondertussen wordt een echte Engelse high tea aangeboden, verzorgd met de kwaliteitsproducten van Dille & Kamille. Verwacht u aan scones, sandwiches, zoetigheden en bijzondere theemelanges en laaf u aan de poëzie van dichters als Peter Holvoet-Hanssen, Charlotte Van den Broeck, Max Temmerman, Seckou, Maarten Goethals, Kurt De Boodt, Lotte Dodion en Stijn Vranken.

High tea & poetry ging deze zomer in première op Kunstenfestival Watou en deed sindsdien al heel stemmige locaties aan. Tijd om deze unieke ervaring zelf in huis te halen.  Culturele centra, bibliotheken, boekhandels of bedrijven kunnen High tea & Poetry boeken voor hun literaire programma. Een High tea & poetry duurt ongeveer 2 uur en de capaciteit is maximum 40 personen.

Wil u de voorstelling boeken? Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en mail naar info@vonkenzonen.be.

Concept en catering: Eefke De Feyter i.s.m. VONK & Zonen

 

 

foto’s (c) Andy Huysmans

High tea & poetry is een organisatie van VONK & Zonen, met steun van Dille & Kamille en het Vlaams Fonds voor de Letteren

logo Dille & Kamile