‘De Nacht van VONK’ op 22 november 2014 in DE Studio, Antwerpen

ADH_dark'n'stormyOp het festival ‘De Nacht van VONK‘ maakt u kennis met bebaarde zeebonken in ‘Barbaard‘, de ‘Dichter des Vaderlands‘ en zijn collega’s, het radioverhaal ‘Rum en roem‘, de poëten van lichte zeden in het ‘Poëziebordeel‘, de ingetogen tentoonstelling ‘Hellemonden‘ over de Grote Oorlog en veel meer. Tot diep in de ‘De Nacht van VONK’ wordt u door verrassende acts en nieuwe talenten verleid. Van de hoogste zolder, tot diep in de kelder van DE Studio, er zijn vele kamers te ontdekken op De Nacht van VONK.

Met o.a. Wim Helsen, Charles Ducal, Leonard Nolens, Filip Jordens, Marnix Peeters, Joost De Vries, Ivo Victoria, Joke van Leeuwen, Franca Treur, Erik Spinoy, Jeroen Olyslaegers, Annelies Verbeke, Andy Fierens, Jeroen Leenders, Karl en Bjorn Eriksson, Louis Van Der Waal, Stan Lee Cole, Katharina Smets, Maarten Inghels, Allen Ginsberg, Maud Vanhauwaert, Stijn Vranken, Charlotte Van Den Broeck, Lies Van Gasse, Jan Ducheyne, Gène Bervoets.

De vrouwen van foodblog Alle Dagen Honger schenken op ‘De Nacht van VONK de enige echte baardcocktail ‘Dark ’n Stormy‘. Kruidig, fris en sterk, op basis van rum en gemberbier – om u de literaire nacht door te helpen. U vindt de cocktail tijdens het baardenprogramma ‘Barbaard’ en het luisterspel ‘Rum en roem’.

LITERAIRE NACHT WAAR DE VONKEN VANAF SPRINGEN

Met tientallen auteurs en muzikanten op 22/11/14 in DE Studio in Antwerpen

Zaterdag 22 november 2014, 20u30, in DE Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen.

DE NACHT VAN VONK >>> 20u30 >>> TICKETS 10 EUR (Kassa 12 EUR).

FACEBOOK-EVENT >>>

PROGRAMMA_VONK_DESTUDIO-1

Vonk&Zonen_DeNachtVanVonk_Flyer_Barbaard Vonk&Zonen_DeNachtVanVonk_Flyer_recto Vonk&Zonen_DeNachtVanVonk_Flyer_Rum&Roem Vonk&Zonen_DeNachtVanVonk_Flyer_recto Vonk&Zonen_DeNachtVanVonk_Flyer_recto Vonk&Zonen_DeNachtVanVonk_Flyer_Ducal Vonk&Zonen_DeNachtVanVonk_Flyer_Colofon

Zaterdag 22 november 2014, 20u30, in DE Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen.

DE NACHT VAN VONK >>> 20u30 >>> TICKETS 10 EUR (Kassa 12 EUR).

FACEBOOK-EVENT >>>