‘De jacht op de verloren paling’

Laaf u aan vier zomerse salons overgoten met drank, literatuur en absurditeiten in een prachtig godshuis waar vier prominente dode Antwerpse schrijvers worden tot leven gewekt door hedendaagse schrijvers, acteurs en muzikanten: Maurice GILLIAMS (10/8), Max ELSKAMP (11/8), Hugues C. PERNATH (17/8) en Paul DE VREE (18/8).

Met optredens van o.a. Bart Meuleman, Bernard Dewulf, Maarten Inghels, Leen Huet, Michaël Vandebril, Ben Sluijs, Stan Lauryssens, Guido Lauwaert, Martine Cuyt, Joris Gerits, Lies Van Gasse, Filip ordens, Luc Fierens, Helen White. En rond middernacht telkens de performance ‘De Jacht op de Verloren Paling’ van Stockholm met Iris Van Cauwenbergh, Chun-Hee Lommelen en Gert Portael.

Vier zomerse Antwerpse salons

In het teken van Maurice GILLIAMS, Max ELSKAMP, Hugues C. PERNATH en Paul DE VREE.

Antiquariaat Demian verzamelt en toont daarenboven enkele fijne zaken van deze schrijvers voor u. Uiteraard zijn er sigaartjes en fijne dranken. Et dansons chaque soirée au De jacht op de verloren paling. Melancholie, lassitude en amour fou op vinyl.

INFO

Locatie: Godshuis Jan Van der Biest, Falconrui 33, Antwerpen
Telkens om 20u. Deuren vanaf 19u.

Maurice GILLIAMS (10/8)
Max ELSKAMP (11/8)
Hugues C. PERNATH (17/8)
Paul DE VREE (18/8).

  • Een organisatie van theatergezelschap Compagnie Lodewijk / Louis en literaire ondernemers VONK & Zonen, met steun van de stad Antwerpen en het Vlaams Fonds voor de Letteren.
  • De theaterperformance ‘De Jacht op de Verloren Paling’ van Iris Van Cauwenbergh (Compagnie Lodewijk / Louis) krijgt de steun van de Vlaamse Gemeenschap, met dank aan CC Berchem, Kunstencentrum STUK en comp Marius.